Etterisolering

Vår kapasitet

Vi har 6 blåsebiler som betjener østlandsområdet i tillegg til samarbeids partnere. En blåsebil leverer ca 250m3 isolasjon pr dag.

Etterisolering er en viktig prosess for å forbedre energieffektiviteten og komforten i et hjem. Her er noen områder hvor etterisolering ofte kan være mest effektiv, og eksempler på hvordan Granli Blåseisolering kan implementere disse forbedringene:

  1. Tak/Skråtak/Loft: Etterisolering av taket eller loftet kan forhindre varmetap, spesielt i eldre hus hvor isoleringen ofte har satt seg over tid. Granli Blåseisolering bruker avanserte blåsemetoder for å tilføre isolasjonsmateriale mellom takstolene eller på loftsgulvet, og sikrer full dekning uten kalde broer, som forbedrer hjemmets varmeeffektivitet betydelig.
  2. Vegger: Mange eldre hus har hulrom i veggene som kan dra nytte av etterisolering. Vi bruker spesielle teknikker for å blåse isolasjonsmateriale inn i disse hulrommene, noe som bidrar til å redusere varmetap gjennom veggene og hindrer kuldeinntrengning. Dette sikrer en jevnere temperatur i boligen og bidrar til å redusere energikostnadene.
  3. Etasjeskiller: Varmen kan også forsvinne mellom etasjene i hjemmet. Ved å etterisolere etasjeskillene, kan vi redusere lydoverføring og forhindre varmetap til underliggende etasjer. Dette er spesielt viktig i boliger med uoppvarmede kjellere eller der det er ønske om forskjellig temperatur i ulike etasjer.
  4. Gulv: Kalde gulv kan være et problem, spesielt i hus bygget over uoppvarmede kjellere eller på stolper. Granli Blåseisolering kan etterisolere under gulvflaten, fylle hulrom med isolasjonsmateriale som hindrer oppstigende kulde, og dermed skape et varmere og mer behagelig gulvareal.

Ved å målrette disse kritiske områdene, tilpasser Granli Blåseisolering etterisoleringen til ditt hjem's spesifikke behov, og sikrer en mer effektiv og komfortabel bolig uansett årstid.

Innblåsing av Glava er effektivt og svært konkurranse dyktig på pris, og i 2022 isolerte vi over 1500 nye og gamle hus.

Les artikkel om vårt arbeid, skrevet av NRK »

Ofte spurte spørsmål

Eksempler på priser

  • Priseksempel: 14500,- ferdig isolert tak på 100 kvadratmeter*! Med 20 cm isolasjon transport og utbedring av lufting kommer i tillegg.

Kontakt oss idag!

Ønsker du et uforpliktende tilbud på blåseisolering, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Bruk skjemaet nedenfor eller ring oss på 91195911.

Tjenesteskjema

Adresse(Påkrevd)

Tidligere arbeid

Granli Blåseisolering forstår viktigheten av kvalitetsisolering i norske hjem. Med årevis av erfaring og ekspertise, tilbyr vi ettersisoleringstjenester som øker ditt hjem's energieffektivitet betraktelig, hjelper med å kutte kostnader og skaper et jevnere og mer behagelig innendørs klima. Vår unike blåseisoleringsteknikk sikrer en sømløs installasjon med minimalt avbrudd, og fyller alle kriker og kroker for en overlegen beskyttelse mot kulde og fuktighet. Dette bidrar til å forhindre vanlige problemer som muggvekst og isdannelse på tak, som ofte kan være et problem i det norske klimaet.