Om Granli

Vår metode

Granli Blåseisolering - din pålitelige partner for effektiv og kvalitetsorientert isolering av hus. Vi er dedikerte til å skape behagelige og energieffektive boforhold.

Granli Blåseisolering er en pålitelig og erfaren aktør innen isolering av både nye og gamle hus. Med vår entreprenørvirksomhet bestående av 8 dyktige tømrere, er vi spesialisert i betongsaging, kjerneboring og blåseisolering. Vi har et sterkt nedslagsfelt og utfører jevnlig arbeid i Hedmark, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud og Oppland. Med kort leveringstid og effektive tjenester er vi en pålitelig partner for å sikre optimal isolasjon i boliger.

For å imøtekomme behovene i hele landet, samarbeider vi tett med gode partnere. Våre 6 blåsebiler dekker østlandsområdet og sørger for at vi kan betjene våre kunder raskt og effektivt. Hver blåsebil leverer imponerende 250m3 isolasjon per dag. Vi benytter oss av Glava-isolasjon, som er kjent for sin effektivitet og konkurransedyktige pris. I 2019 isolerte vi over 1000 nye og gamle hus, noe som vitner om vår ekspertise og dedikasjon til å skape behagelige og energieffektive boforhold.

favicon

Historien vår

Hvordan det hele startet

Granli.no blåseisolering er videreføringen av Byggmester A. Granli AS sin virksomhet. Byggmester A. Granli startet i 1983 med innblåsing av Glava isolasjon.

Vår andre maskin

I frem til 1985 hade vi økende oppdrags mengde Kraftigere maskineri innkjøpt som var montert på en tilhenger.

Vår første blåsebil

Økt oppdrags mengde medførte at denne maskinen ble montert på en laste bil. I 1989 medførte stadig økende oppdragsmengde at vi kjøpte en liten lastebil som vi monterte fast maskinen på.

Vi blir flere

I 2003 ble sønnen til A.Granli en del av virksomheten først som isolatør i 10 år og deretter som daglig leder.

Oppkjøp av konkurrenter

Det konkurrende selskapet "Blåseisolering" var Østfolddistriktet sin Glava innblåser. A. Granli og sønnen kjøpte dette selskapet og "Granli isolering og betongsaging" ble dannet. Det nye selskapet bestod av maskiner og teknikk fra både "A. Granli AS" og "Blåseisolering AS".

Markedsprofil

Granli kjøper domenet Granli.no. Samt 2 mindre innblåsings selskaper.

Granli.no blir merkenavnet og markedsprofilen for driften til selskapene.

I 2017-2018 deles landet

Over 1200 hus ble isolert i 2017.

Granli deler virksomheten i geografiske områder.
Granli.no blåseisolering Innlandet
Granli.no blåseisolering viken.

Hedmark

Hedmark

Akershus

Akershus

Østfold

Østfold

Vestfold

Vestfold

Buskerud

Buskerud

Oppland

Oppland