NYE VEGGER

VEGGER

Blåseisolasjon i nye vegger gir en effektiv og avfallsfri løsning som sikrer optimal isolasjon og reduserer logistikk og håndteringskostnader.

HAR DU SPØRSMÅL?

VI HJELPER DEG SÅ GODT VI KAN!

ELLER RING OSS NÅ
OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her er noen spørsmål og svar!

Blåseisolasjon i nye vegger gir en jevn og effektiv isolasjon uten behov for kapping eller tilpasning av materialet, noe som minimaliserer avfall og logistikk. Dette resulterer i kostnadsbesparelser og optimal bruk av isolasjonsmaterialet.

Blåseisolasjon i vegger installeres ved å først montere en blåseduk med ca. 5 cm avstand mellom stiftene. Isolasjonen blåses deretter inn gjennom duken, som sikrer riktig romvekt og tetthet. Til slutt monteres dampsperren utenpå blåseduken for å sikre fuktbeskyttelse.

Blåseisolasjon er mer effektiv enn tradisjonell isolasjon fordi den former seg perfekt rundt alle hindringer, noe som eliminerer luftlommer og sikrer jevn fordeling. Dette gir bedre isolasjonsverdi og reduserer energikostnader, samtidig som det sparer tid og reduserer arbeidskraftbehov på byggeplassen.

Kontakt oss idag!

Har du noen spørsmål, så bruk skjemaet nedenfor eller ring oss på 91195911.

Innblåsing av nye vegger

Klimavegger og delvegger er godt egnet for blåseisolering. Innblåsing av vegger minimaliserer logistikk og avfall. Innblåste vegger er i isolasjonsklasse 34. Ettersom ingen kapping eller tilpasning av produktet er nødvendig, benyttes 99,9 % av isolasjonen som leveres til bygget. Isolasjonen transporteres inn i bygget via en slange i stedet for å måtte transporteres manuelt inn, noe som gir store besparelser på håndtering og plassbehov i bygget.

Blåseduk må monteres før isolasjonsarbeidet starter. Denne stiftes med ca. 5 cm avstand mellom stiftene. Blåseduken sørger for riktig installert romvekt på isolasjonen. Dampsperren monteres utenpå blåseduken.

TRE ENKLE STEG FOR Å FÅ HJELP AV OSS​​​

Hos Granli AS gjør vi prosessen med å isolere ditt nye bygg enkel og effektiv. Vår erfaring og ekspertise sikrer at du får den beste isolasjonsløsningen for ditt prosjekt. Enten det gjelder å redusere energikostnader, forbedre inneklimaet eller øke byggets levetid, er vi her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Her er en enkel guide for å komme i gang med isolasjonsprosjektet ditt:

Kontakt oss

Ta kontakt med oss via telefon eller e-post for en uforpliktende samtale.

Få tilbud

Vi kommer på befaring og gir deg et skreddersydd tilbud.

Godkjenne tilbud

Når du har godkjent tilbudet, setter vi i gang arbeidet etter avtale.

Når arbeidet er i gang, vil vårt team av erfarne fagfolk jobbe effektivt for å sikre at isolasjonen blir installert riktig og til avtalt tid. Vi bruker moderne utstyr og teknikker for å maksimere effektiviteten og minimere forstyrrelser for deg. Vårt mål er å levere et resultat som forbedrer energieffektiviteten, komforten og verdien av ditt nye bygg. Etter at isolasjonen er installert, vil vi gjennomføre en grundig kvalitetskontroll for å sikre at alt er utført i henhold til våre høye standarder.

FORDELER MED Å BRUKE OSS..​​

Ved å velge Granli AS får du profesjonell og pålitelig isolasjonstjeneste med mange fordeler.